IB IESE Business School

Parte 3: Design Thinking de la idea al prototipo

318 students enrolled
Convierte ideas en soluciones tangibles mediante Design Thinking. Este módulo integrado está diseñado para profesionales y equipos que buscan avanzar del reto identificado a la creación de prototipos funcionales. Aprenderás a generar ideas relevantes y potentes, alineadas con una estrategia clara, y a validarlas con herramientas de bajo coste que reducen la incertidumbre.
CERTIFICATEKatılım Sertifikası
FORMAT100% Online
DURATIONSelf-paced

What you'll learn

  • Ideation
  • Design Thinking
  • Brainstorming
  • Solution Design
  • Innovation
  • Creative Thinking
  • Strategic Thinking
  • Problem Solving
  • Organizational Skills
  • Meeting Facilitation
  • Creativity
  • Collaboration

Details

  • ProviderIESE Business School
  • TypeCourse
  • CategoryPersonal Development
  • LanguageSpanish

Öğrenenlerimiz ne diyor?

Türkiye'nin yüz akı üniversitelerince hazırlanan; akademik doyuruculuğa sahip eğitim içeriklerinin, etkileşimli videolarla bir araya getirildiği bir üniversiteden eğitim almak istiyorsanız doğru yerdesiniz.
Ramazan Bölükbaşı
Çok yoğun programı olan öğrenciler için büyük bir fırsat. Bir şeylerin gelişmesi değişmesi için çabalamalıyız.
Melis Gülsar
Hızlı desteği ve üst düzey hizmeti ile Campus Online ve Sosyal Medya Sertifika Programı hizmeti sağlayan Adnan Menderes Üniversitesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Nazif Bayram
$49
CampusOnline Assistant
courses saved

Course Comparison

Institution
Rating
Turkish Subtitles
Level
Duration
Price
Certificate