WB World Bank Group

FCV Ülkelerindeki BİT Girişimcileri İçin Dijital Beceriler eLearning Kursu

4.4(5 değerlendirme)
Önceki eğitim etkinlikleri olan ETHOS I (FY16'da sunuldu) ve v-ETHOS II (FY21'de sunuldu) programlarından elde edilen başarıyı ve sonuçları en üst düzeye çıkarın ve sürdürün. İki ETHOS programı Afrika, Asya, ECA ve MENA bölgelerinden toplam 82 ekibe eğitim vermiştir. Eğitimler, BİT inovasyonlarının geliştirilmesi ve bu inovasyonların nihai olarak pazarlanmasına yönelik en iyi uygulamalara odaklanmıştır. COVID-19 pandemisine yanıt olarak, V-ETHOS II sanal ortamda sunulacak şekilde yeniden yapılandırılmıştır ve eğitim materyallerinden oluşan bir arşive sahiptir. ETHOS programları KWPF hibeleriyle finanse edilmiştir.
SERTİFİKAKatılım Sertifikası
FORMAT%100 Online
SÜRE6 hafta

Öğrenecekleriniz

  • Digital Skills
  • Marketing
  • Korean Language
  • Joint Ventures
  • Market Share

Detaylar

  • SağlayıcıWorld Bank Group
  • TürKurs
  • Kategoriİş & Yönetim
  • SeviyeBaşlangıç
  • Süre6 hafta
  • Dilİngilizce

Öğrenenlerimiz ne diyor?

Türkiye'nin yüz akı üniversitelerince hazırlanan; akademik doyuruculuğa sahip eğitim içeriklerinin, etkileşimli videolarla bir araya getirildiği bir üniversiteden eğitim almak istiyorsanız doğru yerdesiniz.
Ramazan Bölükbaşı
Çok yoğun programı olan öğrenciler için büyük bir fırsat. Bir şeylerin gelişmesi değişmesi için çabalamalıyız.
Melis Gülsar
Hızlı desteği ve üst düzey hizmeti ile Campus Online ve Sosyal Medya Sertifika Programı hizmeti sağlayan Adnan Menderes Üniversitesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Nazif Bayram
$5
CampusOnline Yardımcı asistan
kurs kaydedildi

Kurs Karşılaştırma

Kurum
Puan
Türkçe Altyazı
Seviye
Süre
Fiyat
Sertifika